Engelsk bulldog

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Engelsk bulldog. Du kan også legge inn egne erfaringer om Engelsk bulldog.

Engelsk bulldog bilder

Engelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldogEngelsk bulldog

Erfaringer med Engelsk bulldog

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Engelsk bulldog

Ella sier: Skrev feil i første melding. Mente 2 ikke 22:-)
Vi er i alle fall veldig førnøyde med våre to buller som elsker og hoppe på trampolinen.
11.02.2015

Ella sier: Har 2 2 Engelske Buller, den ene blir 12 år nå om en mnd, hun er sprek og fin, og kan fremdeles gå korte turer. Har operert en gang for Cherry eye, og et korsbånd. Den andre på 3 år kan være med og jogge i opp til en time, aldri hatt problemer med pusten noen av de. Vi har hatt flere andre raser tidligere som boxer, engelsk mastiff o dobermann. Boxeren døde av kreft 4 år gammel, mastiffen med magevrenging 6 år gammel, og dobermannen av hjertefeil 5 år gammel. Så med engelsk bulldogg ha vi faktisk vært mest heldige med av alle rasene var har vært borti.
11.02.2015

kompis sier: Engelsk bulldogg er fint i stand til og føde selv. Dere som skriver at de må fødes med keisersnitt vet ikke hva de snakker om. Dette er en gammel myte. Sannheten er at de kan ha en tøff fødsel, og valper kan dø. Men pga vår grådighet når det kommer til penger, velger vi keisersnitt for og ikke miste valper som igjen er penger.
20.10.2014

Andob sier: Kult æ har ikke hadd en engelsk bulldog men æ vil ha
En fransk bulldog gi et bedre liv til EB☺️
19.10.2013

Enig sier: Enig med EB er en ødelagt rase! Hvorfor kjøpe en "hund" som er så ødelagt at den ikke en gang kan føde sine valper naturlig? Skulle tro det er et sikkert tegn fra naturens side om at her er det noe alvorlig galt! Engelsk bulldog er dyreplageri og det burde bli forbudt å avle videre på denne rasen!
12.05.2013

Anonym sier: Har en helt herlig engelsk bulldog på 3år. Han sliter med luftveiene, noe som er veldig vanlig for rasen. Han er en helt nydelig hund og gir oss så utrolig mye glede i hverdagen! Anbefaler alle som skaffer seg engelsk bulldog og ha forsikring på den fordi den er mer utsatt for plager og sykdommer enn andre raser. Min erfaring er at det er en helt fantastisk rase og at den går godt med både hunder og mennesker.
Viggo; vil anbefale deg å smøre labbene inn med valpefett et par ganger i uken. Hvis du vasker dem for ofte kan de bli sår :)
05.05.2013

Anonym sier: hei jeg har hatt bulldog i mange år ,kan ikke si at jeg har hatt mye sykdom ,en livmorbetennelse ,interdigital cyste ,det siste er det mulig å behandle med noen humopatmedesiner ,fås hos vet. i Drøbak .Livmorbet. kan man opperer
10.04.2013

Viggo sier: Hei. Hvordan behandle interdigital cyster mellom tærne på min datters engelske Bulldog. Har noen noen tips å gi bort.Er det lurt å vaske ofte eller kan man smøre på noe lindrende salve . Viggo
16.11.2012

E.B er en ødelagt rase sier: Jeg mener at de som skaffer seg/kjøper seg en Engelsk Bulldog er for dyreplageri! Denne rasen kan ikke føde selv, parre seg uten hjelp, sliter med å puste, sliter med rynkene i ansiktet osv osv.. Lista er laang! Kjøp heller en sunnere rase som ikke har blitt ødelagt av oss mennesker som går rundt og plages av dette hver dag og la denne rasen dø ut i fred.
16.08.2012

Harley Christine sier: Hehehe bullen skulle d stå, over her. Og jeg kan godt forstå disse som blir eller allerede er fullstendig engelsk bulldog entusiaster
31.05.2012

Harley Christine sier: Vi har en E.B på 2 år. Han er verdens herligste. Men ja, vi har våre opplevelser når det gjelder noen av lidelsene rasen kan gjenkjennes på. Da Moffe var 8 med gammel, måtte han på bordet, grunnet penis prolaps. Nå slitere vi med at han lukter døden,men skal teste han ut på allergi, så håper dette er årsaken. Som Stig over her sier. De er ALLTID i godt humør, fulle av egenheter, lett å oppdra. Men ja, man må til tider ut med noen kroner hos vetrinæren, så for herlighetens skyld.... Ha forsikring på nullen din
31.05.2012

Stig sier: Jeg har en EB på litt over 3 år . Den går godt sammen med alle andre hunder , den liker å gå tur uansett vær . Den elsker å kjøre bil . Han er veldig lett å ha med å gjør og er super på alle områder . MEN; om man ikke har råd til dyr hundemat ( min får kun allergifor til 999,- for 14 kg som varer litt over en mnd ) + forsikring + har tid til hunden bør man ikke ha hund. Det gjelder alle raser. Jeg har mye mindre problemer med min hund enn mange andre har med sine . Min bjeffer ikke hver gang noen går forbi huset. Den stikker ikke av selv om jeg sliper den løs. Den gjemmer seg ikke fordi den ikke vil gå tur når det regner. Den trenger ikke mye mosjon. De "feilene " som rasen har er ofte ikke noe som er noe problem i hverdagen . Jeg gir hunden riktig mat og den har operert ett øye for "cherry eye" ellers er den rask og frisk og ALLTID i godt humør. Engelsk Bulldog anbefales på det sterkeste om du vil ha en middels stor rolig og grei hund.
09.10.2011

Ahmed Khalil sier: Hei, alle som lurer på om de skal kjøpe en engelsk bulldog.Det er en flott hund,med godt gemytt. Men det er noen ting jeg som dyrevenn lurer på;

1. Hvorfor kjøpe en hunderase som er avlet frem med så dårlig helse som engelsk bulldog.

2. Hvorfor vurdere hund hvis du kanskje egentlig ikke har tid til et ekstra familiemedlem.

3. Hvorfor i det hele tatt tenke på å kjøpe et dyr hvis du ikke har råd til å gå til dyrlegen når hunden trenger det?

Råd: Ikke kjøp egen hund før du er godt etablert. Bli heller kjent med noen som har en fra før, og tilby dere hundepass,eller turgåing. Kanskje det er et eldre menneske med hund som trenger avlastning?!

Hilsen Ahmed K.
28.09.2011

annie sier: jeg vil bare si at Bull Dog er dyre, men kr. 20000.-? jeg hadde en " lily" het hun. Så mange gode opplevelser med henne. Ingen skal si at hunden er dum. De er kloke dyr. Hadde jeg hatt så mye til overs av penger, ville jeg kjøpt en in a heartbeat. Eks. vasket teppet hennes og kastet den i i buret, med åpen dør, litt etter hadde Lily redd opp sengen sin. jeg savner deg Lily. Hvis hun flte jeg var ekstra følsom en dag kom hun bort til meg å la labben på kneet mitt. En skjønn hund med så mye sjarm.
17.06.2011

Sylvia sier: Helt enig, du får det du betaler for. Billig er ikke bestandig bra, særlig ikke innen hundeverden. EB trenger en erfaren eier som har pengbok til veterinærkostander,forsikringer,spesialfor hvis den trenger det og mye mye annet. Har du dårlig råd kan rådet være å vente eller få deg et annet kjæledyr.

Lykke til!
20.09.2010

brukhodet sier: Hei Kathe!

Skal du ha en renraset fransk bulldog valp så ligger den på 18000 og en renraset engelsk bulldog valp ligger på 23000. Grunnen til at prisen er så utrolig høy på den engelske er pga av at valpene må tas med keisersnitt fordi hodene på valpene er for store for den stakkars moren. Hvis du vil ha en "billig" valp så må du lete etter noen som ikke har stamtavle men da vet du ikke hva du får... Sykdommer osv.. Hadde jeg vært deg så hadde jeg ringt rundt til seriøse oppdrettere og hørt litt om rasene så du vet hva du vil ha og evt. sette deg på valpe liste mens du sparer. Du får det du betaler for!
07.07.2010

Kathe sier: Hei!
Jeg er veldig interresert i å få meg en Fransk Bulldog, Eller en Engelsk bulldog.
Er det noen der ute som vet om noen som skal omplasseres, selges eller gis bort?
Har sett litt rundt om, men 24000kr for meg er litt i meste laget, Er student.
Håper noen vet om noen søte små:)

Mvh Kathe

Kan kontaktes pr tlf: 98042620
06.07.2010

Karina sier: Jeg har en Engelsk Bulldog på 4 år som jeg vurderer å selge. Han er en gutt som elsker kos og oppmerksomhet. Som mange andre bulldoger så kreves det daglig stell pga. alle rynker. Han har også epilepsi, men dette får han to sprøyter i året mot og er helt anfallsfri. Den som evt. kjøper han må bo i Østfold og jeg skal ha kontakt med oppfølging. Vurderer å selge han for 14.000 kr.

e-mail: zaciraz@yahoo.no
23.06.2010

bulle sier: Vi har akkurat fått en 10 måneder gammel bulldoghanne i huset.Han er veldig snill og rolig, leken og hengiven. Stress rundt omplasseringen har ført til svært urolig mage og hyppige runder med løs avføring.Avføring i buret hver morgen har krevd bad og stell, mye jobb men vi ser små framskritt hver dag.Vi tror og håper at dette ordner seg når hunden har funnet seg til rette.
16.06.2010

w sier: Noen som vet om engelsk bulldog som is bort ? ta kontakt 93060104
05.04.2010

synne sier: hva anbefales når man evnt tar en blaningsrase av denne sort?man bør vel ikke ta hva som helst?er det noen som vet om en slik valp som skal gies bort?
06.05.2009

hund sier: og du kan jo fo en blandingshund gratis. hvis det ikke er noe i veien med foreldrene så er det et like så bra valg
06.05.2009

hund sier: Du får ikke en engelsk bulldog valp til under 20.000 med mindre det er noe feil med den. Friske valper med premierte foreldre kan godt selges for langt over 20 tusen.
06.05.2009

synne sier: hei hvor nye koster en slik hund? hvor mange år kan en bli?er en vært pengene ?
06.05.2009

bullef sier: Bulldoggens egenskaper kan bidra til noen spesifikke helseplage. Problemer med pusten kan være utbredt hos rasen på grunn av formen på ansiktet. bulldogen er kjent for å snorke høylytt. Noen kan være tilbøyelig til å utvikle interdigital cyster, som dannes mellom tærne. Disse fører til ubehag, men de kan behandles enten ved veterinær eller en erfaren eier. Ellers: HD problemer. Etter 2009 dokumentaren fra BBC om Pedegree Dogs Exposed har kennelklubben i Storbritannia innført en revidert rasestandard for den britiske buldoggen, der helseproblemer tas på alvor, men det er vanskelig å avle bort disse sykdommene som bulldoggen er diponert for..
07.04.2009

Din kommentar om Engelsk bulldog:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Engelsk bulldog var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase