Boxer

På denne siden finner du bilder, erfaringer og informasjon om hunderasen Boxer. Du kan også legge inn egne erfaringer om Boxer.

Boxer bilder

BoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxerBoxer

Erfaringer med Boxer

Her er det leserne har sagt om hunderasen så langt. Skriv om Boxer

pål sier: Hei. Er helt blank på hund foreløpig, jeg falt for denne type hund Boxer. skal det bli en hund så må det bli denne. Men det jeg lurer på, har ikke boxer en som er litt mindre enn den vanlige typen,jeg mener og ha sett den ett sted. men for alt jeg vet så kan det være en annen type hund men den er fryktelig lik. er det noen som kan hjelpe meg med dette ??
27.11.2015

Siw sier: Jeg hadde mitt første møte med en Boxer igår og den var bare kjempe herlig og energisk og det var ikke måte på kyss og kos fra den hunden. Det fikk definitivt mine øyne opp for denne rasen, selv om jeg ikke skal ha hund med det første.
19.07.2013

Joakim sier: Godt og høre. Da blir det nok Boxer. Vi har i allefall over lenger tid prøvd og finne en mellomting mellom stor og liten hund.

Tusen takk for godt svar.
28.01.2013

Ergo sier: En super hund selv som førstegangseier, mye energi så for dere med liten tid...ikke kjøp hund i det helt tatt. boxeren er Snill men kan være litt voldsom til tider så god dressur er på sin plass. Lett å trene og din beste venn. Boxeren er ikke sykere en andre raser i følge nvi. Dette er min erf etter 25 år med tre boxere, og nr4 på 10 mnd.
08.12.2012

Joakim sier: Hei!

Vi er et samboerpar som kunne tenke oss hund. Vi har en sønn på litt over to år. Å min samboer har aldri hatt hund før.

Jeg derimot har hatt hund så lenge jeg kan huske. Har hatt Schäfer, Briard å nå sist en Gronendal.

Det vil bli våres første hund ilag. Men vi kunne tenke oss en "mellomstor" hund. Så derfor lurer på om Boxer er rett rasen. Vi er begge to veldig aktiv. Vi er glad i ski, tur i fjellet, løping å generelt trening.
30.11.2012

Burger sier: Dessverre en rase som er totalt maltraktert hva helse angår.
Useriøse oppdrettere florer.
De oppdretterne som er seriøse vil gjerne, men helseproblemene er så inngrodd i rasen at seriøsitet ikke er noen garanti for en frisk hund.
Engang min favoritthund. I dag en rase jeg mener burde vært sanert av dyrevernhensyn.
22.11.2012

mauricesinmamma sier: Min første hund var en boxer. Jeg var godt vant til andre hunder fra før.
Hunden jeg kjøpte viste seg, dessverre, å komme fra useriøse oppdrettere, så den hadde en hjertefeil. Dette fant vi ut da den var ca. 1 år gammel. Vi tenkte ikke på avliving så lenge vi så at den trivdes og hadde det bra, men vi 'kjørte' den heller ikke så hardt. Vi var heldige å fikk beholde den til den ble hele 13 år.
Etter tre år skaffet vi oss en annen boxer som var på vei til å avlives på grunn av en lignende lidelse.Den var tre mnd. da den kom til oss. Dette er en hund som er kjempeaktiv og løper rundt hele tiden. Vi har fire barnebarn som besøker oss jevnlig, og det er den beste tiden hunden vår vet. Den gråter når de reiser fra den :) Vi har heldigvis en stor tomt rundt huset så den får løpt av seg det den trenger hvis gåturen ikke har vært utfordrende nok. Nå besøker vi veterinæren regelmessig, og har fått den gledelige beskjeden om at han har gode fremtidsutsikter når det gjelder levealder.
07.09.2012

Boxerentusiast sier: Anbefaler virkelig Vallhall som boxeroppdretter! Flinke profesjonelle folk fra Horten, Vestfold. De fokuserer på tigrete hunder og får flotte eksemplarer hver gang! De er også flinke til å følge opp hver enkelt.
03.09.2012

Boxy sier: Har nettopp anskaffet meg ei boxer tispe, min første hund, men er vant til hunder. Syns det bare er tull det andre sier at boxere ikke er førstegangshunder. HVA er en førstegangshund?
Har en sønn på 4 år, og de er beste venner. De leker sammen, koser sammen, tilogmed ser barnetv sammen:P Bor sammen med en schæfer(hann),og de er også bestevenner!
Nysgjerrig,leken,kosen,skal-være-med-på-alt,omsorgsfull, og en goooood støttespiller:)) mm++
Er en kjempe god familiehund, og gir du hunden din masse kjærlighet,får du tidobbelt tilbake:)
08.07.2012

Boxald sier: Har boxer på 2 år nå. Den har roet seg veldig i forhold til den var valp.uten særlig trening , så har han blitt en lydhør fin kosete hund med masse personlighet. Man trenger ikke være særlig aktiv for å ha boxer , men fint om den har ett sted der den kan få løpt ut noe energi. Min har blitt vant til å være i hundegård når jeg er på jobb , da sover han mye av dagen . Dette er min første hund, går så fint så :-)
12.06.2012

Brutalix sier: Vi har boxer som første hund. Ei glad og godlynt tispe, 1,5 år gammel. Som mange andre har sagt så er det en hund som krever mye,men som gir det 10 dobbelte tilbake. Nyskjerrig og skal være med på alt. Trygg på seg selv, uredd og ikke antydning til nervøsitet, noe som er utrolig viktig. Ikke den letteste å dressere men glad i å leke og utfordringer der hun får brukt hjernen f.eks. søk. Elsker unger. Vi har ikke opplevd at hun er aggresiv mot andre hunder,men kan være dominant. Har ingen problem med å anbefale boxer, men man må ha tid og energi. Til gjengjed så får man et fantastisk familimedlem!
09.05.2012

Zealos sier: En del boksere har noe allergi og renning fra øynene men at det er en rase plaget av syktdom vil jeg ikke si. Den har høy forrventet levetid og er ikke sykere enn annet. Den sikkler dessuten ikke slik mange tror. Den blir ofte forvekslet med mastiffer av type dogue de bourdux osv som sikkler en del. Men det er en aktiv hund! Den kan fint være rolig men jo mindre du skal drive bruks eller har hundeinteresserte barn som elsker å herje. En del linjer har også vaktinstinktet inntakt og noen individer kan være noe aggresive for andre hunder ellers er det en snill og godlynt rase som somsagt lever lenge
12.04.2012

Boxer eier sier: Hei alle sammen! Har en Boxer på 2 år som err helt vidunderlig å dressere, men går alltid etter tispene og prøver å parre med dem. Jeg har et spørsmål. Kan du kastrere en 2 åring? Så slipper jeg å kvele ham fordi jeg skal dra som bare det for å få ham vekk fra tispene.
27.03.2012

Boxer lover24 sier: Jeg vurderer å få meg en boxer. Er det noen som har et tips til en god oppdretter?
Jeg bor i et gigantisk hus på landet, og har mye hageplass som den kan løpe og herje i.
27.03.2012

lillis sier: Skjønner ikke hvorfor folk skal nevne omfattende sykdomsproblemer som ikke er reelle. Alle rasehunder har visse skavanker, men boxere er ikke mer utsatt enn andre raser. Har en boxer på 8 måneder nå, har også hatt tidligere. I månedene før jeg kjøpte min nye så gjorde jeg grundig forarbeid i forhold til oppdrettere og det er veldig mange seriøse av dem. Ikke hør på han som sier det sikkert er noen få, han har ikke peiling. Boxere anbefales på det varmeste.
20.10.2011

T sier: Hvilken lov er det som sier at man ikke kan amputere halen på Boxere og andre hunder lengre?

Trodde det var dyreloven, men denne finner jeg ikke på lovdata. Men jeg finner noe som heter dyrevelferdsloven,

http://www.lovdata.no/cgi-wift/wiftldles?doc=/app/gratis/www/docroot/all/nl-20090619-097.html&emne=dyr*&&

men denne finner jeg ingenting om amputusjon eller lignende.
06.08.2011

Onkel sier: Var i mange år min favorittrase.
I dag ville jeg ikke engang tenkt på å anskaffe en boxer pga. de omfattende helseproblemene rasen er befengt med.
Helsemessig har det gått nedoverbakke i mange år ....noe som i stor grad beviser at oppdrettere av denne rasen ikke har vært sitt ansvar bevisst.
Du finner nok noen få seriøse oppdrettere ... spørsmålet blir likevel om helseproblemene er så omfattende i rasen generellt at tilogmed de seriøse ikke klarer å unngå valpekull med mer eller mindre dårlig helse.
05.07.2011

Heidi sier: En Super Hund , Din Beste Venn i tykt og tynt.. Ofte supre mot andre Hunder uansett rase,alder og størrelse .. Som nevnt mange ganger på denne siden er de ofte nærmest ekstremt barnekjære.. Super tur kammerat , brukte anti trekk sele på vår siste som veide 37 meste av livet .. nærmere 40 mot slutten.. Over hodet ikke tykk av den grunn, stor muskuløs hærlig hannhund.. Kjempe messig ski kompiss.. Veldig eksplosiv i starten av skiturene .. Trakk veldig godt når han var gira og fokusert.. Mye spennende ved løypene, he he .. Kunne kommandoer som høyre, venstre, sett fart,stopp i den sammenheng.. En nysjerrigper av dimmensjoner ,alltid hodet over skuldra eller nedi/inni det vi drev med .. Ekstra glad i å snekkre.. Det er TUSEN MILLIONER Gode ting jeg ville/kunne skrevet om han , men får nøye meg med dette .. Det krever en god porson humor og tolmodighet og ha en Boxer.. De er veldig aktive og krever mye av deg, selv om de også er en god sofa/kose rase.. vanskelig og holde ute av møblene, og event sengen.. Finner på mye spillopper, stikker gjerne av med saker.. vil gjerne riste ting, holde seg forholdsvis nær deg gjerne erte/hoppe rundt deg .. Holde akkurat nokk avstand tit at du ikke får tak i tingen du trenger eller hunden .. Av de morsommste tingene godgutten vår rappa er: bh'n til svigerinna mi og matpakka til rørlegger'n .. Det som var mest artig med matpakka var han la tyggebenet sitt der matpakka hadde ligget.. Rørleggeren fikk forresten karbonade smørbrød av oss! he he.. Den butte formen på snute partiet gjør det ikke akkurat veldig lite sølsommt når de spiser og drikker.. Herav kan nevnes mat gøgg slengt ca 2 -21/2 meter oppover veggene ved energisk mett/glad/fornøyd risting..Rister ofte av det vannet som ikke har rent ut på gulvet ut av "barten" (dvs leppene).. Helt bananas når vi skulle bruke ting som kost,rake,spade, he he .. Eneste måte og få til og slutte var og slutte og gjøre det, dvs ble "kasts inn"..Var såå glad når vi fikk besøk, ble ikke ferdig med og hilse på besøket.. ville gjerne sitte på fanget!! Skjønner! Mssse annet kunne sagt om denne siden av Boxer'n også .. Men må jo bli plass til andre og skrive!!!he he.. skrivd mye .. The Button Line er alikevell .. Vi vil ha en ny ,stor fin energisk Boxer hann.. Ingen fin første gangs hund i mine øyne, best med god kunnskap om hund og hundens "språk".. En rase som snakker så mye som boxeren, og har såå mye og gi deg om dere forstår hverandre.. Kan lett bli for mye om Den ikke forstår deg , og du ikke forstår den.. Nb! Denne teksten er tuftet på langvarig hundehold og flere boxere... Good Sommer!

1
17.06.2011

Frank, en hvit boxer sier: Jeg har boxer for førstegangs hund. min er 1 og et halvt år. en super førstegagngs hund.

Boxere er lekene hele livet, og har masse energi, samtidig som de er rolige og snille. supre familie hunder. hunden min passer fint på miste mann på 6 månder, og hun på 5 år. supert :D

bokser er en super duper rase.

eneste minuset jeg kan se er at de tror de er mennesker. ;P
13.06.2011

hello heisan sier: Boxer er en utmerket førstegangs hund, man "MÅ" ikke være en super aktiv person for å ha en boxer. Så ikke hør på sånt tull som klatre88 sier. =)
06.06.2011

kriswi sier: middels stor,korthåret,kraftig med kort,kvadratisk keoppsbyggning og kraftig benstamme.tørr,meget vellutvikklet muskilatur som ser plastisk ut under huden,livlige og kraftfulle elegante bevegelser.skal verken være klumpet eller tung. en boxer SKAL ikke være for kraftig( tenker jeg på det øverste innleget her) da oppfyller den ikke rasens krav,og har ikke eleganse heller.
hannhunder 57-63cm,tisper 53-59cm hannhunder: over 30kg(ved mankehøyde på 60cm tisper: ca 25 kg (ved mankehøyde på 56)
05.06.2011

Elise sier: Boxere er kjempefine hunder! Flotte i familier.
Det er ikke normalt med korte stumphaler eller spisse ører.
Ingen nybegynner hund! Etter min mening bør man ha drevet med aktive hunder før boxere, som border collie, labrador, schæfer o.l, da boxeren er like energiske men vanskeligere å trene. De er 3 år i hodet hele livet, så de blir aldri lei av lek. Men det gjør også at trassalderen dukker opp. Men som sagt, kjempeflotte hunder, finnes ikke vondt i dem, men finn en seriøs oppdretter. Anbefaler Vallhall og Vekters i Horten, Vestfold. Veldig seriøse.
11.04.2011

mia sier: Hei. jeg har planer om å kjøpe meg hund, og har tenkt mye på å skaffe meg en boxer. Men det er noen få ting jeg lurer på:
1. jeg er aktiv og liker å gå turer, så mosjon nok for hunden er ingen problem, men siden jeg jobber vil hunden være alene en vanlig arbeidsdag. Er dette for lenge for en sosial boxer?
2. Jeg har hørt deter mye sykdommer forbundet med rasen. noen spesielle oppdrettere som kan anbefales?
05.03.2011

TIGERBOXER sier: det er ulåvelig og klippe hale, på alle hunderaser..

Jeg er stolt eier av ei boxertispe som blir 1 år på nyttårsaften. Hun er tigerboxer ;-) utrooolig nydelig!!
16.12.2010

bolla sier: En rase som engang var min favoritt. Dessverre har jeg sett for mye sykdomsbefengte eksemplarer av denne rasen.
I dag hadde jeg aldri tatt tjangsen på å kjøpe boxer pga. alle helseproblemene denne flotte rasen sliter med.
Vil gå så langt å si at muligheten for å få en problemhund hva helse angår er 50/50.
11.10.2010

bolla sier: En rase som engang var min favoritt. Dessverre har jeg sett for mye sykdomsbefengte eksemplarer av denne rasen.
I dag hadde jeg aldri tatt tjangsen på å kjøpe boxer pga. alle helseproblemene denne flotte rasen sliter med.
Vil gå så langt å si at muligheten for å få en problemhund hva helse angår er 50/50.
11.10.2010

Mona sier: Verdens herligste hunder! Jeg har to. En hanne på 4,5 år og en hanne på 9 måneder. De elsker hverandre og oss. Det er helt nydelig å se hvor glad de blir for å se hverandre når den ene har vært ute en tur. Det hender de krangler og sloss (over en leke vanligvis), men da steller de og slikker på hverandre etterpå. Det er helt tydelig at de betyr mye for hverandre.

De betyr enormt mye for oss også! De er rundt oss hele tiden og med på det meste. De vil være med på alt - vi kaller dem bare "vaktmesetern" og "bademestern". Dette fordi de absolutt vil være med på ALT. Luker vi i hagen er de nede i jorda med nesa si, snekrer vi - er de med, bretter vi klær, skal det snuses og observeres, dusjer vi skal de helst ha hodet inn i kabinettet mens vi dusjer, samtdig som de frenetisk slikker opp vannet på gulvet. De er enormt nysjerrige.

En annen fin egenskap er at de elsker barn! Mine nevøer og nieser elsker hundene fordi de leker med dem og tåler å bli lekt med. Enormt tålmodige. Hundene tror de er en del av barneflokken og leker med, i time etter time.

Verdens beste hunder! Aldri noe annet enn boxer for oss!!!
08.07.2010

Kari sier: Spørsmål: Sikler Boxere mye? Og er det riktig at de er preget av mye sykdom og derfor har en lav gjennomsnittslig levealder i forhold til andre raser?
11.04.2010

tina sier: Boxer er verdens beste hund, de er selvlærte, tilpassingsdyktige, forståelsesfulle, nysgjerrige, lojale, tålmodige og er usedvankif snille av natur...de er derfor ikke alltid like lette å dressere for dressurens skyld, men drabla flinke til å vite hva som er dens oppgaver.. de er alltid lekne når noen andre er det, men kan også nyte livet fra sofakroken... Dessverre begynner diverse "målretta" avl utfra eksteriør og utstilling å vise seg i negativ favør.. Rasen sliter med flere alvorlige og vanskelige sykdommer. Så derfor såkalte seriøse oppdretter....tenk hva dere gjør..
28.02.2010

Anne sier: Jeg har en flott boxerblanding på 6 år som er superrolig når vi er inne men som også sier ifra at "nå mamma, nå har du jobbet litt for mye på pc'en og nå vil jeg leke"! Og når vi er ute skal han helst være en del av alt som skjer og er en nysgjerrigper uten like. Han trives godt blant andre hunder bortsett fra EN spesifikk hund. Ellers er han lydigheten selv skjønt det er "kjedelig" å gå på plass med en gang turen starter.

SILJE: OM man er en aktiv person kan man ha Boxer som førstegangshund MEN da må man vite at man kan minst sette av 4 timer iløpet av dagen til å mosjonere, drive mentaltrening og leke. En boxer er kravstor men en fantastisk god kamerat som gjerne fungerer som pledd i sofaen etter en langtur eller om matmor er syk. Og min boxer er tidenes koseklump av en kosebamse.

Johan: min har kort hale og er født med den da han stammer fra en britisk bokserrase som ble avlet frem på 80-tallet med korte haler men da han er blandet med flatcoated retriever han han en minidusk hengende fra boxerhalen sin. Ganske morsomt å se på den lille dusken som dirrer når han egentlig logrer med stumpen sin.
16.12.2009

Silje sier: Hei. Jeg har sjesket på boxer tidligere når jeg skulle ha meg hund. Men jeg valgte dette bort fordi det var mange som sa at denne rasen hadden en større tendens enn andre raser til å ikke like andre hunder. Er det noe i denne påstanden?
10.12.2009

Synnøve sier: Min boxertispe er snart 5 år. Har hatt veldig lite sykdommer og ingen problemer. Hun kom til oss da hun var åtte uker, og da hun var 2,5 år ble hun "storesøster". Hun har ikke vist noe tegn til sjalusi overfor barnet. Tvert imot, det virker som det er kjekkere for henne å bo med oss etter barnet kom. Nå er "lillesøster" tre år og de to leker masse sammen. Hunden vår er rolig og den mest tålmodige i verden. Hun aksepterer at livet til en småbarnsfamilie ikke alltid går på skinner ut av ytterdøren.
19.10.2009

klatre88 sier: johan; nå så får du omtrent ikke boxere med korte haler uten at de er importerte eller er avlet frem med korte haler.

har selv en boxer gutt som er 2 år i desember..

han er hvit og kan derfor ikke stilles eller brukes i avl. vi valgte å kastrere, pga konsentrasjonen hans og fordi han skulle slippe å være frustrert i løpetiden til tispene.

vi vil bruke vår til agility, og gleder oss til å begynne: )

boxeren er en humoristisk energiklump, som er veeeldig aktiv og anbefales ikke om du bare vil gå korte turer og vil ha en sofahund

boxeren er veldig interessert i alt som skjer, og vil helst være med på alt, dvs bretting av klær, matlaging, dusjing og alt.. skal du ha boxer, MÅ du være en aktiv person.

vi har hunden vår i en inngjerdet hundepark 2 ganger til dagen, hvor han blir sosialisert hele tiden:)

veldig glad i unger, og hopper mindre på unger enn de kan gjøre på voksne. passer på familien.

Kari: jeg ville ikke ha anbefalt deg å få en boxer som førstegangshund. rett og slett fordi det er veldig tidkrevende, og det er nesten som å anskaffe seg et barn.
09.09.2009

Oda sier: Johan, grunnen til at noen boxere har kort hale og noen har lang er fordi før i tiden amputerte man halene på dem. Dette gjorde de på grunn av at det var rase standar, tror jeg. Det er ikke lov til å amputere lenger, men hvis dyrlegen gir lov, og man får veterinær attest så har man lov. Grunnen til at man amputerte ørene på boxerne er fordi de var kamphunder før i tiden, og hvis de hadde lange ører, så kunne motstanderen holde hunden nede i ørene. Jeg tror ikke det er lov til å amputere ørene lenger heller.

Familien min og jeg har ei boxertispe på 5 år. Dyrlegen måtte amputere halen hennes, pga kroniske sår på halen. Dette fikk hun pga boxeren er en livlig, glad hund, og når hun logret slo hun halen i alt som hun var i nærheten av.

Jeg anbefaler boxeren til aktive mennesker, for dette er en livlig, energisk og flott hund.
05.09.2009

Anonym sier: Har ei boxer-tispe på 8år. Verdens mest fantastiske hund!! Glad, livlig, kjærlig, samvittighetsfull(!), ekstremt glad i barn og mennesker generelt. Hun har veldig mye personlighet, fakter, som ett lite menneske. Alle blir sjarmert av henne. Anbefales på det sterkeste som familiehund. Finnes ingenting vondt i henne!
19.07.2009

Kari sier: Hei jeg skal kjøpe meg hund,er nygegynner. Synes boxere er litt søte. Jeg bor alene. Passer de til meg? som bor alene og er nybegynner innen hundehold?
10.04.2009

johan sier: en ting jeg lurer på. hvorfor har noen boxere kort hale og andre ikke? Blir de født slik, er det to forskjellige raser,haleløs boxer og boxer med hale??

Eller klipper man halene når de er små? Husker jeg har hørt noe om å klippe ørene for å få de til å stå rett opp.
10.03.2009

johan sier: Boxere er veldig spesielle hunder, noe man lett kan se på utseendet. Personligheten deres og adferden er også ganske spesiell, veldig livlige skapninger. Har ingen boxer selv men vært mye sammen med hunder av denne rasen. Kunne tenkt meg en boxer en gang i fremtiden.
10.03.2009

elling sier: olga, hva med en blandig av boxer og boston terrier ? Da får du en liten boxer :)
04.03.2009

Olga sier: Er på utkikk etter en ny hund igjen. Har veldig lyst på en boxer, men syns den er litt for stor. Finns det mindre utgaver av denne rasen?
Her en gang sett en liten boxer (kanskje det ikke var en renraset).
04.03.2009

per arne sier: har bare gode ting å si om min bokser. har ei tispe på snart 9 år,hun har vokst opp med mine 3 barne på 9,6,5år hun elsker dem og de elsker henne. anbefales til barnefamillier.
24.02.2009

AndersAndersen sier: Hadde to boxere som begge var teakbrun av farge med sort snute og hvit flekk I brystet. Begge var av den kompakte og kraftige slaget, ikke som dagens norske boksere som er avlet for spinkle. Møtte ei jente i Italia med tilsvarende type for et par år siden og et russisk ektepar i sommer i Ukraina. Begge var like nysgjerrige, lekne og oppvakt som de to jeg hadde.
Hadde først ei tispe i 7 år. Fikk henne som 14 åring. Hun døde av kreft (skutt) da hun ble for syk. Hun var 52 cm i skulderhøyde og veide 33 kilo uten å være feit. Snill som dagen var lang og litt i smarteste laget. Å ta i mot dressur nektet hun, slikt var for dumrianer. Spilte ingen rolle for vi hadde aldri problemer med henne på noe vis og halsbånd var ikke nødvendig. Etter noen år uten hund fikk vi en hannhund. 48 cm skulderhøyde og 28 kilo, altså en liten knøtt av en hannhund. Hannhunden levde i 10 år. Dette var på 60 og 70 tallet.
Akkurat som tispa var han ikke interessert i dressur, da la han seg bare ned og betraktet oss som dum. Problemet med han var en kennel 10 kilometer unna så han måtte ha bånd til en hver tid om en ikke ønsket at han skulle stikke rett til kennelen. Ble han borte så viste vi hvor vi fant han. Det andre problemet het schæfer for de skulle bankes, det var ikke så moro. Hva som var i veien oppe i hodet til han, aner jeg ikke men så han en eneste liten sjanse til å ta en schæfer så gjorde han det. Alle andre hunder var helt greit.
Unger var hans store lidenskap og var våre unger ute så stakk han ikke til løpetispene på kennelen men hold seg to skritt bak hun eldste. Hun måtte bare passe på å få han med seg inne i hus når hun kom inn. Hun ble fotfulgt hvor hun gikk og sto og sengen hennes ble sengen til han også. Han ble da også dypt savnet da livet tok slutt
23.11.2008

Din kommentar om Boxer:

Ditt navn (eller kallenavn)

Sikkerhetskode
Skriv inn tallet her:

Sikkerhetskoden hjelper oss å luke ut SPAM. Takk for hjelpen!

Flere hunderaser

Brukere som leste om Boxer var også interessert i følgende hunderaser:

Hunderaser

Finn din hund


Søk - Hunderaser.org


Hundefamilien

Dressur og kurs

Hundebøker

Utstyr til hund

Dokumentar

Tilfeldig hunderase

tilfeldig hunderase